Constatari daune auto RCA

constatari daune rca

Ati avut un incident in trafic?

Centru Constatari Daune Auto

Suntem Parteneri de Incredere Cu Toate Firmele de Asigurari din Romania

Daca ați fost implicat într-un accident auto, unul din consilierii noștri se va ocupa de întocmirea dosarului de daună și reparația autoturismului avariat.

Constatarea daunelor auto se face în cel mai scurt timp, fiind urmate de reparația efectuată la standarde occidentale.

Service-ul nostru dotat cu aparatură de ultimă generație pentru vehicule multimarcă, dar și cu personal format din profesioniști, se ocupă prompt de rezolvarea oricărei avarii, de natură mecanică, electrică sau tinichigerie-vopsitorie.
Bonus: pe intreaga durata a reparatiei punem la dispozitia clientilor, la cerere, o alta masina pentru ca impactul asupra activitatii dvs. datorat lipsei (chiar si temporare) a autovehiculului propriu sa fie ca si inexistent.

Conform legislaţiei în vigoare, autoturismul avariat se poate repara în orice unitate autorizată RAR aleasă de către păgubitul RCA. Asiguratorul RCA nu poate impune service-ul în care să vă fie efectuată reparaţia. Acest drept fundamental al consumatorului este precizat în legea RCA.
Conform art. 6 alin 8 din Legea nr. 132/2017 vă puteţi adresa pentru efectuarea reparaţiei oricărei unități reparatoare de automobile care functioneaza în condiţiile legii fără nicio restricţie sau constrângere din partea asiguratorului RCA sau a unităţii reparatoare auto, care ar putea să vă influenţeze opţiunea.

Web: https://constataribucuresti.ro/contact

Harta: https://goo.gl/maps/wGdi9Q5PWdp

Telefoane: +4 0734 106 402+4 0734 108 430

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Programare ITP